Het Stijlorkest op het bevrijdingsconcert

Bevrijdingsconcert Het Stijlorkest, Orkest Eendracht en The Liberation Singers

Op zaterdag 5 mei a.s. geven Orkest Eendracht Colmschate en projectkoor “The Liberation Singers” onder leiding van Klaas van der Meulen, een uniek bevrijdingsconcert in De Kuip in Colmschate. Ook treedt Peter ten Dijke uit Bathmen op. Hij begeleidt een aantal nummers met zijn doedelzak. Tevens zal het onlangs opgerichte Het Stijlorkest, onderdeel van Muziekvereniging Eendracht, deelnemen aan deze avond.

Het bevrijdingsconcert is ter afsluiting van de “Canadian Club” in de week van 1 t/m 6 mei in De Kuip in Colmschate. Gedurende deze week is De Kuip een ontmoetingsplek voor Canadese Veteranen en hun families en gastgezinnen. De Canadese Veteranen en hun families zullen als eregasten bij het concert aanwezig zijn. Mogelijk is dit de allerlaatste keer dat zij Colmschate en Deventer en omgeving bezoeken, vanwege de hoogbejaarde leeftijd die zij inmiddels hebben bereikt.
Het repertoire zal eenieder zeker aanspreken. Nummers van o.a. Vera Lynn, The Andrews Sister en het Canadese en Nederlandse volkslied zullen ten gehore worden gebracht.
De voorverkoop van toegangskaarten is inmiddels gestart. Kaarten kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar bij Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalsweg 1b in Colmschate. De Kuip is geopend op doordeweekse dagen tussen 10.30-12.00 uur en vanaf 19.00 uur (tel. 0570- 651410). Tevens zijn de kaarten verkrijgbaar bij orkest Eendracht en bij het koor The Liberation Singers.

Wacht niet te lang, want het aantal kaarten is beperkt!
Aanvang van het concert: 20.00 uur. Zaal open om 19.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van de deelnemers:
www.eendracht-colmschate.nl
www.hetstijlorkest.nl
www.de-kuip.nl