Het Stijlorkest geeft concert op het Vogeleiland

Op zondagmiddag 22 juli speelt het Stijlorkest in de koepel op het Vogeleiland. Het wordt een afwisselend concert, waarin genoeg te horen en te zien is voor jong en oud.

Het Stijlorkest is een enthousiaste groep ervaren muzikanten met een breed repertoire aan muziek. De muzikanten bespelen onder andere trompet, trombone, bariton, bas, hoorn, saxofoon, accordeon en drums. Ze brengen muziek in diverse stijlen van zomerse latin liedjes naar gezellige dansmuziek en van populaire meezingers van nu, tot goude oude rocknummers.

Eerder speelde dit orkest al op het onlangs succesvol gehouden bevrijdingsconcert op 5 mei en tijden een latinmiddag in de Kuip. Verder deed het orkest het goed op diverse bruilofts- en jubileumfeesten. Op 17 november spelen ze tijdens Music Makes Friends een muziekfestival in de Kuip.

Deze zondagmiddag spelen ze voor elk wat wils en zorgt het Stijlorkest voor een prima sfeer in misschien wel het leukste stadspark van heel Nederland.

Toegang is gratis. Het optreden begint om 14.00 uur. Het vogeleiland bevindt zich tegenover Station Deventer. http://www.stichtingvogeleiland.nl/overzicht-evenementen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hetstijlorkest.nl, en u kunt het Stijlorkest volgen op YouTube twitter en facebook.