Het Stijlorkest met live muziek op het Vogeleiland

Op zondagmiddag 30 juni geeft het Stijlorkest een concert in de muziekkoepel op het Vogeleiland. Ze spelen een gevarieerd programma met lichte muziek. Op het programma staan onder andere: Sous Le Ciel De Paris (solo accordeon), Theme From Hawaii 5.0, Crazy Little Thing Called Love, maar ook bekende nummers van Nederlandse artiesten als George Baker, Jan Smit, Frans Duits, Rowwen Heze en meer.

Het Stijlorkest is een enthousiaste groep ervaren muzikanten met een breed repertoire aan muziek. De muzikanten bespelen diverse blaasinstrumenten, accordeon en drums. Ze brengen muziek in diverse stijlen van zomerse latin liedjes naar gezellige dansmuziek en van populaire meezingers van nu, tot gouwe oude rocknummers. Ze treden dit jaar o.a. nog meer op tijdens festiviteiten in het Winkelhart van Colmschate, Vrijetijdsmarkt en het Openluchtmuseum in Arnhem. Totaal heeft het orkest zo’n 15 optredens dit jaar. Het Stijorkest is een onderdeel van muziekvereniging Eendracht.

Deze keer werkt het Stijlorkest samen met zangeres Lisanne van de Sande. Lisanne is pianiste van het Popkoor Sh-Boom en het kinderkoor van de Sint Nicolaaskerk. Samen met haar wordt er een zomers sfeertje gecreëerd in het leuke kleine stadparkje tegenover het station. Het Stijlorkest heeft zijn eigen geluid, welke u op 30 juni kunt horen.

Tijd: zondagmiddag 30 juni van 14.00 – 16.00 uur
Toegang: gratis
Locatie: Vogeleiland Deventer

Meer informatie en boekingen bij contact.