Kerst met het Stijlorkest

Tijdens de gezellige kerstbraderie op 15 december van Winkelhart van Colmschate zal Het Stijlorkest samen met popkoor Sh-boom, accordeonist John Kalma en het jeugdkoor de @llstars de live muziek verzorgen in de daarvoor speciaal opgezette tent, waar in de buurt ook lekkere hapjes en een drankje te verkrijgen zijn.

Het Stijlorkest bestaat uit zo’n 11 ervaren muzikanten, die blaasinstrumenten zoals bariton, trombone, trompet of hoorn bespelen. Verder is er slagwerk en een accordeon te horen. Het Stijlorkest zorgt voor sfeer en gezelligheid bij verschillende gelegenheden. Ze brengen muziek in diverse stijlen van zomerse latin liedjes naar gezellige dansmuziek en van populaire meezingers van nu, tot gouwe oude rocknummers.
Speciaal voor de kerstmarkt hebben ze ook kerstsongs en winterse liedjes ingestudeerd en komen ze geheel in kerststijl gekleed voor u spelen.

Afgelopen jaar heeft het Stijlorkest onder andere gespeeld in het Openlucht Museum in Arnhem, op het Vogeleiland nabij het station en op de Vrijetijdsmarkt in de Lebuïnuskerk.
Komend jaar mogen ze de opening van de boekenweek opluisteren op 8 maart rond 16.00 bij de bibliotheek in de stad.

De kerstmarkt is van 12.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hetstijlorkest.nl, en u kunt het Stijlorkest volgen op YouTubetwitter en facebook.

Impressie van ons optreden van 2012.

IMG_3198 IMG_3201 IMG_3197