Muziek met Plezier!!!

Zin in een avond ouderwets plezier? Het Stijlorkest organiseert op 1 november een gezellig evenement in Gemeenschapshuis de Kuip, waar u van harte welkom bent. Het wordt een vrolijke muzikale mix in een ontspannen setting. Dit doen het Stijlorkest in samenwerking met ander lokaal talent: de Ajemetz’ntweeënband, zangeres Lisanne van de Sande en doedelzakspelers Jan Flierman en Geertje Zwarts maken onderdeel uit van het programma. 

Het Stijlorkest een club van zo’n 12 ervaren muzikanten met een breed repertoire aan muziek. Ze spelen tunes van vlak na oorlog tot moderne hiphopliedjes. relaxte reggae en oer-Hollands plezier. Ook laat het orkest in verschillende ensembles horen wat er mogelijk is met 3 saxofoons of alleen het scherpe koper.

Met  een drankje in de hand kunt u genieten van herkenbare songs als de Copacabana en Down by the Riverside of onverwacht gevoelige muziek zoals Fields Of Gold of muziek uit verre streken zoals Highland Cathedral en Kingston Town.

De avond begint om 20.30 uur (zaal open om 20.00) en na het optreden is er gelegenheid om nog even te blijven hangen. Toegang is 2,50 euro.

Meer informatie..