Oktoberfest in Colmschate!

Oktoberfest in Colmschate!

Haal de dirndl of lederhose maar uit de kast, want op 14 oktober wordt er in Colmschate een heus Oktoberfest gevierd!
Met live Musik, Bier und Bratwurst zijn de omstandigheden meer dan goed om heel veel Spaβ te maken.

Het Stijlorkest (één van de orkesten van muziekvereniging Eendracht) en Gemeenschapshuis de Kuip organiseren samen vanaf 16.00 uur dit leuke feest in Duitse sfeer. Ook aan de kleintjes is gedacht met schminken, grabbelen en een springkussen.
Op het muzikale programma staan optredens van the Neighboursisters, team DJ Tinus en natuurlijk het plaatselijke Stijlorkest met hun gezellige blaas- en accordeonmuziek.

Als klap op de vuurpijl kunt u daarnaast een schot wagen naar de felbegeerde titel van Colmschater Schutterskoning(in) van het jaar! Stichting Evenementen Colmschate sluit namelijk aan bij het Oktoberfest met het tradionele vogelschieten, een echt Colmschater gebeuren. Een hooggeplaatste houten vogel wordt net zo lang beschoten tot deze naar beneden komt.
De Schutterskoning of –koningin zal met veel eerbetoon gekroond worden op het Oktoberfest. Hier mogen de schutters natuurlijk vrij naar binnen. Het vogelschieten begint om 14.00 uur.

Op dit nieuwe feestelijke initiatief is iedereen van harte welkom.
Wir sehen uns auf dem Oktoberfest!!

Oktoberfest
Datum: 14 oktober 2017
Tijd: vanaf 16.00 uur
Plaats: De Kuip Colmschate
Toegang: 5 euro
Reserveren: info@hetstijlorkest.nl
Tafelarrangement: vaste biertafel voor 8 personen inclusief toegang en gevulde pul met bier: 100 euro (leuk voor uw bedrijf, vrienden of team). De pul mag u houden. Vooraf inschrijven bij de Kuip.
Losse kaartjes ook verkrijgbaar bij de leden of in de Kuip

Vogelschieten
Aanvang: 14.00 uur
Deelname: 15 euro met vrije toegang Oktoberfest
Inschrijven: in de Kuip door de week dagelijks vanaf 19.00 en moet liefst van te voren gebeuren. Het vogelschieten gaat namelijk alleen door bij voldoende deelname en bij vergunningverlening.