Oost West Kuip Best een avond gezelligheid in De Kuip

Zin in een avond gezelligheid?

Dan bent u van harte welkom op het gezellige evenement op zaterdagavond 24 oktober in Gemeenschapshuis de Kuip georganiseerd door het Stijlorkest. De slogan is: ‘Oost West, Kuip Best!’.Het wordt een vrolijke muzikale mix in een ontspannen setting met een interactief tintje, want het Stijlorkest staat voor muziek met plezier.

Het Stijlorkest neemt u mee naar Oost en West, maar viert de vriendschap uiteindelijk in Colmschate samen met u en ander lokaal talent: The Neighbour Sisters uit Gorssel, Lisanne van de Sande uit Schalkhaar en Marloes Kalma uit Deventer.

Met een drankje in de hand kunt u genieten van herkenbare songs als ‘Mag ik dan bij jou’ en ‘Hij gelooft in mij’. en wordt u verrast met klanken uit de Highlands en Franse chansons. Daarnaast heeft het publiek ook een stem in wat er gebracht gaat worden. De keus is aan u!

Het Stijlorkest (onderdeel van muziekvereniging Eendracht) is een club van muzikanten met een breed repertoire aan muziek. Ze spelen tunes van vlak na oorlog tot moderne hiphopliedjes, relaxte reggae en oer-Hollands plezier. Ook laat het orkest in verschillende ensembles horen wat er mogelijk is met zang, saxofoons, accordeon en zelfs een doedelzak.

De avond begint om 20.30 uur (zaal open om 20.00) en na het optreden is er gelegenheid om nog even te blijven hangen onder begeleiding van live muziek.

Plaats: Gemeenschapshuis De Kuip, Bloemendalseweg 1b.
Toegang:  5 euro inclusief een kopje koffie