Pers: John And Friends 31 augustus De Worp

Muzikale gezelligheid op de Worp met John and Friends

Muzikale duizendpoot John Kalma geeft op zondagmiddag 31 augustus een spetterend optreden met zijn muziekvrienden in de muziekkoepel op de Worp. 

John bespeelt de accordeon, op zich al een veelzijdig instrument. Maar die van John kan meer! In zijn eentje kan hij het geluid van een heel orkest maken en brengt gezelligheid waar het nodig is.

Gelukkig doet hij dat niet altijd alleen. Zo begeleidt hij een koor, is hij muzikaal leider en medemuzikant in het Stijlorkest, treedt hij op met zijn dochter Marloes en zit hij in een duo ‘Aj’emetz’ntweenband’. Al dit talent is afkomstig uit Deventer zelf.

Op deze zondagmiddag pakt hij uit door al deze vrienden en speciale gastmuzikanten uit te nodigen en te mixen in een veelzijdig programma vol gezellige liedjes en spannende muziek.

John neemt je mee van het strand van Copa Cabana naar ons eigen kleine Café aan de haven en van de indrukwekkende koele Highlands naar de  zonnige droomstad Kingston Town.

De organisatie van muziekkoepel Nering Bögel zorgt voor zitplaatsen en er is een drankje te verkrijgen bij de koffiebar. Maar je eigen picknick meenemen is natuurlijk ook een idee!