Pop in de Kuip!

Op 20 mei vindt er een groots muziekspektakel plaats in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate onder de noemer Pop in De Kuip. Meer dan 80 muzikanten van Orkest Eendracht, Popkoor Sh’Boom, Het Stijlorkest, De Band en vele solisten treden voor uw op.
De bezoeker wordt meegenomen op een reis door vele muziekstijlen. Het belooft een afwisselend programma te worden, de deelnemende orkesten en het koor treden gezamenlijk of alleen op. Vele verrassende samenwerkingen zullen voorbij komen.

Met muziek van Queen, Guns ’n Roses, Acda en de Munnik, Bryan Adams & Mel C, maar ook Christina Aguilera en Marco Borsato. Speciale aandacht is er voor artiesten welke reeds zijn overleden. Aan bijvoorbeeld Ramses Shaffy, Thé Lau en Amy Winehouse wordt een eerbetoon gehouden.

De presentatie is in handen van Wilma Achtereekte.

Na afloop van het concert is er een after party met DJ Team Tinus. De kaartverkoop is inmiddels gestart via De Kuip, Slagerij Vrielink (Winkelhart van Colmschate) en de deelnemers. De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en indien beschikbaar € 10,00 aan de deur.
Kijk nu snel op de website: www.de-kuip.nl/popconcert2017