Popconcert Music Makes Friends in De Kuip

Colmschate – Op zaterdag 17 november a.s. wordt De Kuip aan de Bloemendalsweg in Colmschate omgetoverd tot de muziektempel van Colmschate. Deze avond vindt het unieke popconcert Music Makes Friends plaats.

Formaties en solisten uit Colmschate en omgeving gaan samen optreden. Verrassend als Jan Rass het podium betreedt met Het Stijlorkest. Of als orkest Eendracht knallend met de solisten een nummer ten gehore brengt! En ook een klassiek hoogtepunt met het optreden van de muzikale familie Willighagen, die speciaal voor deze gelegenheid terugkeert naar hun geliefde Colmschate, mag niet ontbreken. Music Makes Friends noemen we dat.

Deelnemers:
Orkest Eendracht, Jongerenorkest Eendracht, Jan Rass, Het Stijlorkest, Astrid Wesselink (zang), Frank de Winter (zang), Laura van Nijendaal (zang), Lisanne van de Sande (zang/piano),  Marco Mensink (zang) Theo von Banniseht (gitaar), The Willighagen Family met o.a.het 8-jarige zangtalent Amira en haar 10-jarige broer Fincent met viool (muziek/zang).

Na het concert gaat Jan Rass nog even door met een stevig portie Rock & Roll in de afterparty!

MUSIC MAKES FRIENDS: Een grandioos popconcert in Colmschate welke je niet mag missen. Van harmonie naar Rock & Roll en van Nederlandstalig naar internationale covers. Voor jong en oud!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij:

  • De Kuip
  • Orkest Eendracht
  • Slagerij Vrielink (Flora 97, Winkelhart van Colmschate)
  • Slijterij Mitra Deventer (Andriessenplein 38, Winkelcentrum de Vijfhoek).