Speciaal Kerstoptreden van het Stijlorkest

Tijdens de gezellige kerstbraderie op 16 december van Winkelhart van Colmschate zal Het Stijlorkest een deel van de live muziek verzorgen in de muziekkoepel.

Het Stijlorkest bestaat uit zo’n 11 ervaren muzikanten, die blaasinstrumenten zoals bariton, trombone, trompet of hoorn bespelen. Verder is er slagwerk en een accordeon te horen. Het Stijlorkest zorgt voor sfeer en gezelligheid bij verschillende gelegenheden.

Hun repertoire is zeer afwisselend en herkenbaar. Goude oude rocknummers, eigentijdse popliedjes, Nederlandstalige tunes en een enkel stukje klassiek.

Speciaal voor de kerstmarkt hebben ze ook kerstsongs en winterse liedjes ingestudeerd en als u goed oplet zult u speciale kerstaccenten op de muzikanten en hun spulletjes ontdekken.

Eerder was dit orkest te horen op een zomerse zondagmiddag op het Vogeleiland en werkte ze mee aan het popconcert Music Makes Friends in de Kuip. Op 14 januari aanstaande zijn ze te horen tijden het Oliebollenconcert van Muziekvereniging Eendracht, vanaf 19.00 in de kantine van s.v. Helios, toegang is ook hier gratis.

Het Stijlorkest is druk, want op 17 januari spelen ze ook nog voor de gehandicaptensoos in De Kuip. Het Stijlorkest heeft daar een speciale band mee, hun allereerste optreden had het orkest ook voor de gehandicaptensoos.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.hetstijlorkest.nl, en u kunt het Stijlorkest volgen op YouTube, twitter en facebook.