Het Stijlorkest speelt bij de Vrijetijdsmarkt

Zaterdag 7 september staat de Lebuïnuskerk van 11.00 – 16.00 uur in het teken van vrije tijd. Wie zijn of haar vrije tijd actief in wil vullen, maar nog niet precies weet hoe, kan op de vrijetijdsmarkt volop ideeën op doen. De toegang voor de vrijetijdsmarkt is gratis. Het Stijlorkest is naast andere demonstraties van deelnemers ook een paar keer te horen. Bij goed weer treden we ook 2x buiten op, elk optreden duurt een kwartier. Actuele tijden vindt u op de website van Het Stijlorkest.

Het Stijlorkest is tevens op zoek naar versterking. Ben je een ervaren muzikant en bespeel je trompet, trombone, slagwerk, saxofoon of iets dergelijks, dan is dit je kans!
Op vrijdag 27 september is er een open repetitie in de Kuip in Colmschate. Hier kunnen we wederzijds kennismaken. Aanvang 20.00 uur. Voor een instrument kan eventueel gezorgd worden. Als je wilt komen kun je het aanmeldformulier op de site invullen. Hier kun je ook terecht voor meer informatie: www.hetstijlorkest.nl.

Het Stijlorkest is een enthousiaste groep ervaren muzikanten met een breed repertoire aan muziek. De muzikanten bespelen onder andere trompet, trombone, bariton, bas, hoorn, saxofoon, accordeon en drums. Ze brengen muziek in diverse stijlen van zomerse latin liedjes naar gezellige dansmuziek en van populaire meezingers van nu, tot gouwe oude rocknummers. Er staat ook een optreden gepland op 8 september in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.