Zomerse muziek door Het Stijlorkest op het Vogeleiland

Op zondagmiddag 22 juni geeft het Stijlorkest een concert in de muziekkoepel op het Vogeleiland in het centrum van Deventer. Ze spelen een gevarieerd programma met lichte en gezellige muziek. Ze worden dit keer bijgestaan door diverse gastmuzikanten op bijzondere muziekinstrumenten en een zangeres.

Op het programma staan onder andere: Sous Le Ciel De Paris (solo accordeon), Theme From Hawaii 5.0, American Patrol van Glenn Miller, Copa Cabana, Kingston Town maar ook bekende nummers van Nederlandse artiesten als George Baker, Jan Smit en Frans Duits.
Het Stijlorkest is een enthousiaste groep ervaren muzikanten met een breed repertoire aan muziek. De muzikanten bespelen diverse blaasinstrumenten en accordeon en worden ondersteund door drums en percussie. Ze brengen muziek en vermaak in diverse stijlen: zomerse latin liedjes, gezellige dansmuziek, gouwe ouwe toppers als ‘In the Mood’ en populaire meezingers van nu.

Ze treden dit jaar o.a. op tijdens festiviteiten in het Winkelhart van Colmschate, bij de Vrijetijdsmarkt in de Lebuïnus en bij de landelijke Scootmobieldag op 21 juni a.s. Op 1 november dit jaar is er een bijzondere show gepland in het activiteitencentrum de Kuip in Colmschate.
Totaal heeft het orkest zo’n 15 optredens dit jaar. Het Stijlorkest is een onderdeel van muziekvereniging Eendracht.

O.a. speciaal voor dit optreden werkt het orkest samen met regisseur Monique Braam.  Monique heeft al zo’n 30 jaar ervaring bij het begeleiden van orkesten, maar vooral koren en theatergroepen en werkt veel samen met de Deventer Musical. Ook kennen de muzikanten haar via Orkest Eendracht tijdens het On Stage project van een paar jaar terug. Met Monique werkt het orkest eraan om nog meer interactie met het publiek te krijgen en een nog mooiere show neer te zetten. De medewerking van deze regie wordt mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met Lilian Vos van Bureau Kunstcircuit.

Deze keer wordt er een zomers sfeertje gecreëerd in het leuke kleine stadsparkje tegenover het station. Er zijn zitplaatsen en er is een kraam voor koffie en thee.

Tijd: Zondagmiddag 22 juni van 14.00 – 16.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: Vogeleiland Deventer

Meer informatie Vogeleiland:
www.stichtingvogeleiland.nl